Nyheter

Tilbake til listen
WiDim - Smart Universaldimmer
WiDim - Smart Universaldimmer

Manuell dimming | Fjernstyring via Android og iOS | Ingen sentralenhet
Programmér automatiske dimmingscenarier, rom for rom, eller dimme lyset i stua fra sofaen.
Alt med kun et par klikk.

Et nytt nivå av trådløs styring WiDim kan dimme alle former for dimbare LED-lyskilder og armaturer, elektroniske- og jernkjernetransformatorer, glødelamper og hastighetsregulering av vifter. Fjernstyres med mobil eller nettbrett via Android/iOS, eller betjenes som en vanlig veggdimmer. Dimmingscenarier, timere, astrour og mye mer programmeres i WiDim-Appen.

Til produktet...

 

 

WiDim er en revolusjonerende ny universal veggdimmer. Bak det tradisjonelle utseendet skjuler det seg en avansert multifunksjonell styringsenhet. WiDim-dimmeren kan styres med trykk/vri på vanlig måte, men den kan også fjernstyres fra WiDim-appen på mobil/nettbrett. I app’en er det innstillinger for dimming, scenarier, timere, astrour med mere.

 

Kommunikasjon mellom mobil/nettbrett og dimmer går via husets vanlige Wi-Fi nett. I tillegg kan funksjonene fjernstyres fra hele verden via internett og en Cloud-løsning. Denne funksjonspakken gjør WiDim til et enkelt og funksjonelt styringssystem som også kan betjenes på tradisjonell måte. El-nummer: 14 059 70.

Til produktet...