Ny slitesterk overflatebehandling fra Unilamp

Ny slitesterk overflatebehandling fra Unilamp
Ny slitesterk overflatebehandling fra Unilamp

Ny slitesterk overflatebehandling fra Unilamp

Armor Shield Coating

Unilamp har sammen med sine partnere utviklet en ny, meget slitesterk overflatebehandling kalt “Armor Shield Coating” eller ASC. Dette er en ny type herdeplast pulverlakkering, basert på mettede polyester blandinger spesielt valgt ut for deres svært gode motstandsdyktighet mot aldring og korrosjon som følge av klimapåvirkning og UV-stråling. ASC lager et filmbelegg som gir meget god holdbarhet utendørs og enestående dekorative egenskaper.

ASC legges på armaturene ved hjelp av elektrostatisk sprøyting med enheter som gir en negativ spenning på 60-80 kilovolt. Herdeprosessen av pulveret skjer i en miljøkontrollert konveksjonsovn.

ASC viser en overlegen holdbarhet i forhold til de klassiske arkitektoniske polyesterlakkene.
Overflatebehandlingen har blitt testet i spesialkamre for akselerert klimapåvirkning i mer enn 3000 timer. Disse testene viser en motstand mot UV-lys og korrosjon som er minst 3 ganger lengre enn standard overflatebehandling.

For å gi produktene best beskyttelse mot korrosjon benyttes ASC sammen med Unilamps egne Nano-keramiske forbehandling og primer prosesser. ASC er definitivt det nyeste innen utviklingen av utendørs holdbare pulverlakker.

Unilamp tilbyr ASC prosessen fra kvartal 2 2015 og fremover uten ekstra kostnader. Implementering av ASC prosessen vil først skje på armaturer lakkert med svart farge, som vil etterfølges av de andre standardfargene.

overflatebehandling-på-fabrikk
Overflatebehandling-gir-et-solid-produkt


Facebook


Twitter


Youtube