Unilamp Norden

Vi er et nytt friskt pust i det profesjonelle elektro og belysningsmarkedet. I løpet av kort tid har selskapet etablert seg og satt sine spor med nyskapende og moderne teknologi

Om oss

Hos Unilamp Norden mener vi at belysning av høy kvalitet ikke trenger å gå på bekostning av miljøet. Derfor er vi forpliktet til å skape bærekraftige og energieffektive belysningsløsninger som ikke bare ser bra ut, men som også bidrar til å redusere karbonavtrykket vårt.

Enten du leter etter en stilig ny armatur til hjemmet eller kontoret ditt, eller du trenger belysningsløsninger for et industrielt eller kommersiellt rom, har vi deg dekket.

Vårt ekspertteam er her for å hjelpe deg med å finne den perfekte belysningsløsningen som dekker dine behov og passer budsjettet ditt, samtidig som det hjelper til med å bevare planeten for fremtidige generasjoner.

Unilamp Norden

Unilamp Norden AS samarbeider tett med Unilamp Co. Ltd i Thailand. Dette selskapet ble grunnlagt i i 1993, med hovedformål å produsere kvalitetsarmaturer for det nasjonale og internasjonale belysningsmarkedet.Unilamps anerkjente produkter selges i dag i mer enn 50 land verden over. Unilamp Norden AS er nordisk salgsrepresentant for Unilamp.

Lang erfaring og sterk kompetanse

Unilamp Norden AS er et ungt selskap med medarbeidere som har meget lang erfaring og sterk kompetanse fra noen av de største aktørene i den norske belysningbransjen. En slank organisasjon med korte beslutnings veier og raske prosesser for produktutvikling sikrer produkter i toppklasse til konkurransedyktige priser.

Design

Enkle rene armaturdesign kombinert med unike optiske løsninger og den nyeste tilgjengelige LED teknologien er Unilamps vei inn i markedet. Det er et mål å levere produkter som er 100% spesialtilpasset til det nordiske markedet. Tekniske detaljer som tilkoblinger, montasjemetoder, fysiske mål etc. er nøye tilpasset kravene som stilles fra elektrogrossister, elektrikere og installatører.

Når det gjelder LED har det blitt lagt spesiell fokus på dimmingsegenskaper og å finne de mest energieffektive løsningene. Man kjøper jo LED primært for å spare strøm.

Ny teknologi

Forsknings- og designsenteret i Thailand tillater oss å tilby det nyeste innen teknologi. Dette gjelder hele produksjonsprosessen fra lysgivere, forkoblinger, reflektorer og til de mest sofistikerte ytterbehandliger for værhardt klima.

Kvalitet

Felles for alle produktene er at de er i kraftig aluminiumsutførelse forberedt for krevende miljøer. Overflatebehandlingen foregår i en 16 trinns prosess, der lakk og grunning er levert av JOTUN. Unilamp logoen er synonymt med kvalitet, design, pålitelighet og funksjonalitet.

Hvert produkt som forlater vår fabrikk på Prachinburi i Thailand er produsert for å møte alle relevante standarder som IEC-60598-1, IEC-60598-2-1,IEC-60598-2-2, IEC-60598-2-3, IEC-60598-2 -5, IEC-60598-2-6, IEC-60598-2-13 og IEC-60598-2-18.

Årlige revisjoner og inspeksjoner

Forsknings- og designsenteret i Thailand tillater oss å tilby det nyeste innen teknologi. Dette gjelder hele produksjonsprosessen fra lysgivere, forkoblinger, reflektorer og til de mest sofistikerte ytterbehandliger for værhardt klima.

Sertifiseringer

Her kan du få tak i våre produkter