La oss hjelpe deg med å finne den rette løsningen til ditt prosjekt

Unilamp Norden AS er leverandøren med et komplett spekter av armaturer for ulike formål i industrien. I denne brosjyren finnes et utvalg av produkter som dekker det meste av både normale behov, og de litt mer spesielle. Det finnes løsninger for 1:1 utskifting i eksisterende anlegg med damplamper eller lysrør. Alle produkter i denne brosjyren er med energisparende LED-løsninger, med fokus på lange levetider og kvalitet som holder.

Unilamp Norden har en rekke medarbeidere med lang fartstid og erfaring i lysbransjen. Bruk oss som produktrådgivere – la oss hjelpe deg å finne den rette løsningen.

Vi er oppdaterte på dagens løsninger og vi prosjekterer belysningsanlegg etter dagens normer. Vi benytter beregning- og visualiseringsprogrammene Relux og Dialux for å finne rett lysmengde, plassering etc. Vi tar gjerne utgangspunkt i skisser, PDF-filer, eller aller helst DWG/DXF-filer. Unilamp Norden er medlem av selskapet for Lyskultur og benytter publikasjonene deres som utgangspunkt for vår prosjektering.
Vi har i vår prosjektavdeling topp maskin- og programvare og er i stand til å plotte store tegningsunderlag for å jobbe videre med disse i vårt arbeidsfelleskap.

Mange kunder og oppdragsgivere ønsker å se modeller av hvordan resultatet vil bli med forskjellige løsninger. Dette gjør vi enkelt ved å overføre våre beregningsresultater inn i en digital 3D-modell.

Unilamp Norden kan prosjektere alle typer belysningsanlegg både utendørs og innendørs. Industri, kontor, skole, leilighetsbygg etc. I tillegg har vi selvfølgelig vårt standard sortiment for hus og hytter.

Selskapet har ansatte som dekker hele landet, og som har muligheter til å komme og se på akkurat ditt prosjekt.
Vi samarbeider med de ledende elektrogrossistene. Dette sikrer seriøsitet, garantier og handel via de tradisjonelle velkjente handelsveiene.

Ta kontakt for nærmere informasjon.

Prosjekter

Her får du en oversikt over prosjekter som vi har levert samt en oversikt over produkter som er benyttet.

Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
  • Bilde
  • Varenummer
  • Attributter
Click outside to hide the comparison bar
Sammenlign