Prosjekter

Her får du en oversikt over prosjekter som vi har levert samt en oversikt over produkter som er benyttet.

La oss hjelpe deg med å finne den rette løsningen til ditt prosjekt

Unilamp Norden AS er leverandøren med et komplett spekter av armaturer for ulike formål i industrien. I denne brosjyren finnes et utvalg av produkter som dekker det meste av både normale behov, og de litt mer spesielle. Det finnes løsninger for 1:1 utskifting i eksisterende anlegg med damplamper eller lysrør. Alle produkter i denne brosjyren er med energisparende LED-løsninger, med fokus på lange levetider og kvalitet som holder.

Unilamp Norden har en rekke medarbeidere med lang fartstid og erfaring i lysbransjen. Bruk oss som produktrådgivere – la oss hjelpe deg å finne den rette løsningen.

Vi er oppdaterte på dagens løsninger og vi prosjekterer belysningsanlegg etter dagens normer. Vi benytter beregning- og visualiseringsprogrammene Relux og Dialux for å finne rett lysmengde, plassering etc. Vi tar gjerne utgangspunkt i skisser, PDF-filer, eller aller helst DWG/DXF-filer. Unilamp Norden er medlem av selskapet for Lyskultur og benytter publikasjonene deres som utgangspunkt for vår prosjektering.
Vi har i vår prosjektavdeling topp maskin- og programvare og er i stand til å plotte store tegningsunderlag for å jobbe videre med disse i vårt arbeidsfelleskap.

Mange kunder og oppdragsgivere ønsker å se modeller av hvordan resultatet vil bli med forskjellige løsninger. Dette gjør vi enkelt ved å overføre våre beregningsresultater inn i en digital 3D-modell.

Unilamp Norden kan prosjektere alle typer belysningsanlegg både utendørs og innendørs. Industri, kontor, skole, leilighetsbygg etc. I tillegg har vi selvfølgelig vårt standard sortiment for hus og hytter.

Selskapet har ansatte som dekker hele landet, og som har muligheter til å komme og se på akkurat ditt prosjekt.
Vi samarbeider med de ledende elektrogrossistene. Dette sikrer seriøsitet, garantier og handel via de tradisjonelle velkjente handelsveiene.

Ta kontakt for nærmere informasjon.