Belysning til Restaurant og hotell

Belysning-til-restaurant-og-hotell
Belysning-til-restaurant-og-hotell

Belysning til Restaurant og hotell

God og riktig belysning fremhever både mat og trivsel.

Belysning-til-hotell-riktig-belysning-for-korridor
Belysning til hotell med stemning
restaurant 1

Sørg for en god og jevn belysning til hele rommet, og gjerne med mulighet for å kunne dimme deler av belysningen etter tid på døgnet og ønsket stemning. La kreativiteten og behovet styre belysningsløsningen, og lag dine egne løsninger med Titan Track skinnesystem. Både Kony Spot og Twist Round/Square passer i skinnesystemet, og du kan dermed velge den spotlighten som passer restaurantens stil! Du kan enkelt tilpasse belysningen ved å vende, vri og snu spottene i den retningen du ønsker mer lys.

inspo restaurant 2

Belysning spiller en sentral rolle på hoteller, og den påvirker både gjestenes opplevelse og funksjonaliteten til ulike områder. Velvalgt belysning bidrar til å skape en innbydende atmosfære og gir gjestene en behagelig opplevelse.

I resepsjonsområdet er god belysning viktig for å gi gjestene en positiv velkomst. Det hjelper også resepsjonisten med å utføre oppgavene effektivt. I fellesområdene, som lobbyen og restauranten, er belysningen med på å skape en trivelig atmosfære. Ved å velge justerbar belysning kan hotellet tilpasse stemningen til ulike tider på dagen, for eksempel en mer avslappende atmosfære om kvelden. I gjesteværelser er det viktig med tilstrekkelig belysning ved senger og skrivebord for å gi gjestene komfort og funksjonalitet. Mørkleggingsgardiner bidrar til å sikre en god natts søvn. På badet er sterkt og jevnt lys nødvendig for å utføre oppgaver som sminke og grooming. Riktig speilbelysning er spesielt viktig for gjestenes bekvemmelighet. Hotellets valg av energieffektive lyspærer og bruk av bevegelsessensorer i fellesområder kan også bidra til å redusere driftskostnader og fremme miljøvennlighet.

Kort sagt, riktig belysning er en viktig faktor for å skape en trivelig og funksjonell opplevelse for gjestene på et hotell.

Populære produkter