Belysning til restaurant og hotell

Restaurant og hotell – Skap stemning med riktig lys

Generell belysning

Sørg for en god og jevn belysning til hele rommet, og gjerne med mulighet for å kunne dimme deler av belysningen etter tid på døgnet og ønsket stemning. La kreativiteten og behovet styre belysningsløsningen, og lag dine egne løsninger med Titan Track skinnesystem. Både Kony Spot og Twist Round/Square passer i skinnesystemet, og du kan dermed velge den spotlighten som passer restaurantens stil! Du kan enkelt tilpasse belysningen ved å vende, vri og snu spottene i den retningen du ønsker mer lys.

Anbefalte produkter

Belysning-til-hotell-med-stemning

Stemningsskaperen

Ved å benytte seg av belysning med WarmDim lyskilder har du en sikker stemningsskaper. WarmDim er den revolusjonerende LED-belysningen som, ved dimming, gir det varme og naturlige lyset. Det samme varme lyset som vi er vant med i fra peisen, stearinlys og dempede glødelamper.

Hotellbelysning

Det holder ikke lenger med at sengene er behagelig og at maten er god. Folk flest forventer mer i dag, og ønsker en helhetlig opplevelse hvor alt er tipptopp! Belysningen er et av de viktigste virkemidlene for å skape den rette atmosfæren og stemningen. Et hotell krever en rekke ulike typer belysning for å skape den beste stemningen for hotellets gjester. Det holder ikke lenger med at sengene er behagelig og at maten er god. Folk flest forventer mer i dag, og ønsker en helhetlig opplevelse hvor alt er tipptopp! Belysningen er et av de viktigste virkemidlene for å skape den rette atmosfæren og stemningen. Et hotell krever en rekke ulike typer belysning for å skape den beste stemningen for hotellets gjester.

Rom belysning

Rommene må ha en generell god belysning. De fleste gjestene krever også ulike typer belysning som for eksempel lys over klesskap, leselys og en nattbordslampe. Det bør være like god standars på belysningen uavhenig om det er snakk om en suite eller et “vanlig” rom.

Galleri

Rull til toppen