Glem alt du trodde du visste om LED-lys

Glem alt du trodde du visste om LED-lys
Glem alt du trodde du visste om LED-lys

Glem alt du trodde du visste om LED-lys

Folk flest har meninger om LED-lys – men ikke alle stemmer. LED-teknologien har gjort kvantesprang de siste årene. I dag finnes LED-lys med duse fargetoner, vipp- og vendbare, dimmerregulert og downlight-spesialisert.

Én sannhet har likevel de fleste fått med seg: LED er god økonomi! Installerer du LED-lys hjemme, sparer du opptil 80% i forhold til tradisjonell belysning – og en LED fra Unilamp skal vare i over 50.000 timer. For en gjennomsnittsfamilie betyr det 15 til 20 års vanlig bruk.

Lys er ikke bare lys, for å si det sånn …

Nettopp utviklingen av ulike typer LED-lamper, fargetoner og ny linseteknologi, gjør dagens Unilamp-produkter til et naturlig valg for deg som er interessert i lys. Vi ligger i forkant av utviklingen, og har satt en standard for LED-produkter. Overgangen fra glødelyspærer til LED-teknologi har utfordret oss – blant annet har vi måttet utvikle LED-pærer med samme lyskvaliteter som de gamle pærene, fordi vi er vant til å se hudtoner og interiørfarger i lyset fra glødelyspærer. Egentlig et paradoks – men like fullt sannheten

Bli din egen lysdesigner!

Nå kan du installere downlights omtrent hvor du vil. Unilamps LED-lamper bygger så lite og trenger ikke så mye brannhindrende og plasskrevende materialer som f.eks. halogenlamper gjør. Det betyr at de rett og slett bygger mindre i høyden, og krever mindre plass for installasjon. Tenker du downlights, finnes våre lamper i tre utførelser:

Vippbar downlight som du enkelt kan stille inn mot veggen eller ut i rommet – alt etter ønsker og hva som skal belyses. Her ser du litt av lyskilden, noe som gir ekstra liv til taket.

Soft, inntrukket lampe skjuler lyskilden helt, fjerner blendingsmuligheter og passer perfekt til å lyse oppp gulv og møbelgrupper.

Gyro – rett lyset dit du vil – du kan rotere og vippe lyskilden i alle retninger. Fungerer fleksibelt – flytter du møblene, er det bare å vinkle lyset mot en nytt sted.

Begrensningene ligger i eget hode

Mulighetene med LED fra Unilamp er nemlig så mange at det er vanskelig for oss å finne begrensninger. Kort oppsummert får du de varmt lys med de fargetonene du vil ha, du kan bruke LED-lampene både som downlight og som spot, og vår spesielle linseteknologi gir jevn lysspredning. Når du i tillegg kan spare opptil 80% strøm på lamper som varer over 50.000 timer, er det vel egentlig ikke så mange motargumenter igjen?


Facebook


Twitter


Envelope