WiDim

Et nytt nivå av trådløs styring


Smart teknologi

WiDim kan dimme alle former for dimbare LED-lyskilder og armaturer, elektroniske- og jernkjernetransformatorer, glødelamper og hastighetsregulering av vifter. Ta kontrollen over lys eller andre belastninger via lokal styring, telefon/nettbrett eller via innebygde tidsstyringer. Dimmingscenarier, timere, astrour og mye mer programmeres i WiDim-Appen. Ny og forbedret app ute nå!

Revolusjonerende universal veggdimmer.

WiDim er et revolusjonerende nytt universal lysstyringssystem. Bak det tradisjonelle utseendet skjuler det seg en avansert multifunksjonell styringsenhet. WiDim-dimmeren kan styres med trykk/vri på vanlig måte, men den kan også fjernstyres fra WiDim-appen på mobil/nettbrett. WiDim enhetene er universelle. Det betyr at dimmerne kan styre ulike belysningslaster. Glem dimmertabeller og tekniske dypdykk for å finne ut av hva som passer.
Kommunikasjon mellom mobil/nettbrett og dimmer går via husets vanlige Wi-Fi nett. I tillegg kan funksjonene fjernstyres fra hele verden via internett og en Cloud-løsning. Denne funksjonspakken gjør WiDim til et enkelt og funksjonelt styringssystem som også kan betjenes på tradisjonell måte. El-nummer: 14 059 70.

Innfelt dimmer

WiDim innfellingsdimmer er en smart universal dimmer for både lokal betjening og fjernstyring av ulike belysningslaster. Lokalt kan belysning slås av/på og dimmes. For fjernbetjening med tilkoblet impulsbryter (ikke inkludert) finnes en gratis app for nedlasting som er tilpasset iPhone/iPad og Android-produkter. Dimmeren i seg selv er en universaldimmer med automatisk gjenkjenning av type belastning. For skjult anlegg kan denne enkelte gjemmes i standard veggboks.

Switch, en smart bryter

WiDim Switch er en smart elektrisk 2-polet bryter for både lokal betjening og fjernstyring av ulike elektriske laster. Lokalt kan last slås av/på med tilkoblet impulsbryter (valgfritt, medfølger ikke).
Kontroller belysning eller elektriske kretser manuelt på stedet og fra mobiltelefonen / nettbrettet, eller automatisk av forhåndsprogrammerte tidtakere / scenarier. Slå på eller av eller programmer en automatisk tidsbryter for kaffemaskinen eller annet elektrisk utstyr. Hvis du har glemt å slå den av - gjør det fra mobilen din.

Dimmer nesten alt

WiDim kan dimme alle former for dimbare LED-lyskilder og armaturer, elektroniske- og jernkjernetransformatorer, glødelamper og hastighetsregulering av vifter

Styr lyset utenfra

Kommunikasjon mellom mobil/nettbrett og dimmer går via husets vanlige Wi-Fi nett. I tillegg kan funksjonene fjernstyres fra hele verden via internett og en Cloud-løsning.

Multifunksjonell styringsenhet

WiDim-dimmeren kan styres med trykk/vri på vanlig måte, men den kan også fjernstyres fra WiDim-appen på mobil/nettbrett.

Oversiktlig app

WiDim-appen er enkel og lettforståelig å ta i bruk. I tillegg så støtter appen iOS og Android slik at de aller fleste kan ta del og benytte WiDim.


WiDim

Se produkter