widim guide

Legg til en ny enhet i WiDim

Her viser vi deg hvordan du legger til en ny WiDim veggdimmer eller aktuator i WiDim Pro appen.

1. Klikk på + ikonet nederst til venstre i skjermen. Velg «Legg til enhet». Når dette er utført vil du få valget mellom å legge til den tradisjonelle dimmeren eller en av aktuatorene som hører til WiDim systemet. Følg anvisningene på skjermen. Appen vil lukkes og du vil bli ført til telefonens WiFi innstillinger.

2.Hver WiDim enhet vil ha sitt eget WiFi nettverk. Koble deg til enhetens nettverk. Når dette er utført, gå så inn i WiDim appen igjen.

3. Når du er tilkoblet enhetens nettverk og går inn i appen igjen så får du spørsmål om hvilket nettverk enheten skal tilkobles. Her velger du ditt private WiFi nettverk og ditt passord. Dette er nødvendig for å kunne kommunisere med enheten via appen i etterkant.

4. Når stegene ovenfor er utført så vil det røde lyset i enheten slukkes og enheten vil dukke opp i appen. Neste steg blir å låse opp dimmeren. Dette utføres enkelt ved å gå inn på dimmeren og legge inne passordet «luzensedim». Enheten er nå tilgjengelig og kan kontrolleres.

5.Nå som enheten er lagt til og fungerer så kan det være kjekt å navngi enheten og velge et passende symbol for å lettere se hvor enheten befinner seg. Klikk på blyant ikonet øverst til høyre i skjermen for å gi nytt navn og symbol. Husk å lagre.

Del dette

Rull til toppen