blogg

Opprett en gruppe i BlueDim

Her viser vi deg hvordan du kan organisere dine enheter ved å opprette grupper. Dette er en kjekk funksjon som også støtter vår trådløse bluetooth bryter.

Legg til gruppe

1. For å opprette en ny gruppe så må du klikke på + tegnet nederst i skjermbildet. Her vil du få flere alternativer, velg «Legg til gruppe». Appen vil ta deg neste steg.

Gi navn til gruppen

2. Du møtes nå av et skjermbilde som nesten er tomt. Start med å gi gruppen et navn. Velg et passende ikon. Når dette er gjort så må du velge enheter som skal være med i denne gruppen. Klikk på «+ Legg til enhet» Det kan være dimmere, aktuatorer og veggplugger.

Legg til enheter

3. Nå kommer du til et nytt skjermbilde. Her vises alle enheter som kan legges til i en gruppe. Velg de du vil ha med og trykk på haken øverst til høyre i skjermbildet for å lagre.

4. Etter at lagringen er fullført så vil du se gruppen med navn og de enheter du har valgt. For å lagre dette slik at gruppen vises i appen så må du klikke på haken øverst til høyre i skjermbildet en gang til.

Gruppen lagres

5. Gruppen lagres og gjøres klar for å vises i appen. Ikke gå ut av appen.

Gruppen lagres

6. Når gruppen er lagret så vil startskjermen vises. Klikker du på fanen gruppe så vil du nå se den nye gruppen samt enheter som tilhører denne gruppen.

Del dette

Rull til toppen