blogg

Legg til en ny enhet i BlueDim

Her viser vi deg hvordan du legger til en ny BlueDim enhet, hvordan du navngir og endrer ikon og hvordan du lagrer enheten slik at du kan styre denne via appen. Denne guiden dekker veggdimmer, veggplugger og aktuatorer.

Legg til en ny enhet

1. Etter at BlueDim enheten er tilkoblet og spenningsatt så er denne klar til å legges til i app. Når du skal legge til en enkel enhet eller om du skal utvide systemet med flere enheter så starter du med å trykke på + ikonet nederst i skjermbildet. Du vil da få opp flere valg, men for å legge til en enhet så velg «Legg til ny enhet». Appen vil da ta deg til neste steg.

BlueDim enhet funnet

2.BlueDim appen søker etter tilgjengelige enheter. Når en enhet blir funnet så dukker den opp i søkevinduet. Her kan du velge å avslutte søk eller du kan navngi enheten ved å klikke på navnet i søkeruten. For å gjøre ting enklere fremover så kan det være lurt å navngi enhet og velge et passende ikon.

Rediger enhet

3.Ved å navngi enheten du legger til så vil det bli enklere å kjenne igjen enheten og vite evt. hvor den er plassert. Klikk på feltet for enhetsnavn og angi det navnet du ønsker. For å velge ikon så klikke du på ikonet som vises og bytter ut dette med et ønsket ikon. Du kan også velge om du vil ha belysningsmodus på eller av. Når du er ferdig trykk på «OK».

4. Når du er ferdig med å navngi enhet og legge til ikon så er det på tide å lagre alle innstillinger og legge den inn i appen slik at du kan ta i bruk den nye BlueDim enheten. Klikk på avslutt og lagre.

Enhet lagres

5. BlueDim appen lagrer nå enheten og innstillinger. Et varsel dukker opp og viser at enhet lagres. Vent til denne er ferdig før du gjør noe mer med appen.

6. BlueDim enheten er klar og vises nå på startskjermen i appen. Du kan nå justere lyset som du ønsker. Ønsker du å legge denne enheten inn i grupper eller scenarioer så er enheten klar for dette. Det er også anbefalt å oppdatere til siste tilgjengelig firmware.

Hvor kan du kjøpe BlueDim som privatperson?

Du handle våre BlueDim produkter hos din elektriker. En del produkter kan også handles direkte fra Lumier.no og noen andre nettbutikker.

Del dette

Rull til toppen