blogg

Legg til BlueDim Gateway

Her viser vi deg hvordan du legger til eller utvider ditt BlueDim system med en gateway. Dette åpner opp for muligheter som fjernstyring av enheter, talestyring med support for Google Home og Alexa samt kontroll over enheter via ditt WiFi nettverk.

Legg til gateway

1. For å legge til en gateway så klikker du på + nederst i skjermbildet. I menyen som dukker opp så velger du «Legg til gateway». Du kan legge til en gateway så lenge du har minimum en BlueDim enhet lagt til i appen fra før.

enhet funnet

2. BlueDim appen starter automatisk å søke etter en ny gateway. Når enheten er funnet så vil den dukke opp på skjermen med et navn som starter på Gateway etterfulgt av 3 tall. For å verifisere at dette er den faktiske enheten du ønsker å legge til så kan du sjekke BT MAC adressen på baksiden av gateway for å se om tallene stemmer..

Velg enhet for å fortsette

3. Velg gateway slik at den markeres med blått. Trykk deretter på «Setup gateway» for å komme til neste trinn hvor denne kobles opp mot ditt lokale WiFi nettverk.

4. For å koble gateway til ditt WiFi nettverk må du legge inn navnet på nettverket(SSID) og passord. Skulle det ikke dukke opp automatisk så kan du trykke på pilen til høyre for å velge tilgjengelige nett. Når navn og passord er lagt så trykker du på haken øverst til høyre i skjermbildet for å lagre.

Enhet lagres

5. Dine innstillinger lagres. Når dette utføres, vennligst vent. Ikke gå ut av appen før dette er ferdig. Når klar så vil WiFi-status og BT status lampene slukke.

Enhet er tilgjengelig i app

6. Når gateway er lagret så vil den være tilgjengelig og synlig med et ikon øverst i appen. Ikonet ser ut som en router. Alle enheter som er lagt inn i appen kan nå fjernstyres, enheter kan legges til i Google Home eller Alexa. Du trenger heller ikke å ha Bluetooth på for å nå enhetene.

Del dette

Rull til toppen