Fjordbyen atrium i Vikersund

Kunde

Fjordbyen atrium

Type bygg

Leilighetskompleks

Ferdigstilt

2018

Vår ansvarlig

Kenneth Skretteberg

Elektro

ASK Elektro AS

Fjordbyen atrium i Vikersund

Nyoppførte leiligheter i Vikersund! Leilighetene har en praktfull beliggenhet ved vannkanten med svært gode solforhold og fantastisk utsikt mot fjorden. Beliggende midt i sentrum med nærhet til det du trenger i hverdagen. Her kan du kjøpe dagligvarer, gå til frisøren, trene på treningssenter og handle på apoteket og vinmonopolet. Flombelyst alpinbakke ligger innen gangavstand. Ellers er det kort vei til flott turterreng både sommer og vinter, samt populær tur-sti langs Bergsjø.

Moderne LED-belysning

Nyoppførte leiligheter leveres i dag, som oftest, med en god LED-belysning. LED gir tilstrekkelig med godt lys samtidig som det er miljøvennlig og godt for lommeboken når strømregningen kommer. Fjordbyen atrium i Vikersund er intet dårligere, og valgte selvsagt moderne LED-belysning til leilighetskomplekset. Unilamp, i samarbeid med ASK elektro har levert og montert LED utendørsbelysning på alle balkonger og ved alle inngangsdørene. I tillegg er det levert downlights til alle leiligheter.

Åpen plass

ASK elektro

Firmaet Olaf Helge Ask AS ble etablert i Hokksund i 1961 av Olaf Helge Ask. I 2004 tok Ståle Ask over alle aksjene i firmaet og er i dag installatør og hovedeier.
Firmaet har sine lokaler i tangengata 12 i Hokksund og har 53 ansatte. Vi er en betydelig lærlingebedrift som arbeider for å videreutvikle elektrofaget. Vi utfører alt innen elektrotekniske tjenester som sterkstrøm, svakstrøm, prosjektering og elkontroll.
Firmaet har som hovedmål og være en fortrukken leverandør av elektrotjenester til lokale kunder og bedrifter. I tillegg så gjennomfører vi mange store prosjekter i Buskerud Vestfold og Akershus fylker
Bedriften er i dag medeier i Elscoop som er en innkjøpsgruppe med 20 andre installatører.

Balkong og inngangsbelysning

På alle balkongene, markterassene og inngangspartiene er veggarmaturen Edge 1x6W montert. Denne utendørsarmaturen er spesialbehandlet med en 7-trinns overflatebehandling som gjør den rustet til å takle alle værforhold. Edge er en moderne veggarmatur med et tidløst design, som passer ypperlig til å belyse fasader, terasser og inngangspartier. I tillegg til dette er det også montert Zouk 1 orienteringsarmatur i stentrappen opp til leilighetskomplekset. Orienteringsarmaturer har som hensikt i å skape trygghet og vise vei når mørket faller. Zouk er ideell der man ikke ønsker eller har mulighet til å lage utsparringer i vegg.

Fjordbyen Atrium
Fjordbyen Atrium gårdsplass

Modum kommune

Modum kommune er kjent for sitt vakre landskap og at det er et godt og trygt sted og bo. Vikersund er portalen til Tyrifjorden og beliggenheten kan sammenlignes med idylliske småsteder på Sørlandet. Kommunen satser på gode kommunale tjenester, godt kulturtilbud og muligheter for et godt friluftsliv. Av severdigheter i nærheten er Vikersund Hoppsenter med verdens største skiflyvningsbakke som er kjent for de aller fleste. Videre kan både Krøderbanen med damptog og Blåfarveværket nevnes som nære attraksjoner. Vikersund har et livlig handelssentrum med et godt utvalg av forretninger, cafeer, vinmonopol, apotek, bank, forsikring, samt et moderne kulturhus. Flere av landets kjente helse- og rekreasjons-institusjoner som Modum Bad og Vikersund Kurbad er lokalisert i Vikersund.

Produkter benyttet i dette prosjektet:

 • 3109642

  Zouk 1

  Trapp/støttemursbelysning

  Utenpåliggende – bygger lite

 • 3109787

  Edge

  Trapp/støttemursbelysning

  Bygger lite ut fra vegg

Rull til toppen