Ofte stilte spørsmål

FAQ

SPØRSMÅL STILT FLEST GANGER

Kan jeg handle direkte?

Vi selger kun våre produkter til grossister og el. installatører. Enkelte produkter kan skaffes via andre forhandlere. Se mer.

Har dere smarthus produkter?

Ja, vi fører en del smarte produkter innenfor ulike protokoller. Se mer.

Hvor holder dere til?

Vi holder til i Industriveien 11 på Skytta som ligger i Nittedal. Her finner du hovedkontor og lager. Se kart og mer informasjon her.

Lysberegner dere prosjekter?

Vi har vårt eget team som tar seg av prosjekter deriblant lysberegning.

Ofte stilte spørsmål - Belysning

Hva menes med WarmDim ?

WarmDim-teknologien gjør at lyset oppfører seg akkurat som vanlige glødelamper når det dimmes ned. Dette løses ved at den delen som produserer selve lyset er delt i to, en som gir vanlig kraftig LED-lys og en som gir en varmere glød. Elektronikken i downlighten eller LED-lyskilden justerer lysopplevelsen etter hvert som du dimmer ned. Resultatet er suveren fargegjengivelse bedre enn Ra-indeks 95, og en lystemperatur/lysstyrke som reguleres med dimmer fra 3000°K til 2000°K.

Hva står COB for?

COB er steg fremover med tanke på energiforbruk. COB har som SMD flere LED dioder samlet på en flate istedet for enkelt plasserte dioder, men forskjellen her er at COB har flere LED dioder. COB chipper har typisk 9 eller flere dioder, 1 krets og 2 krets kontakter uavhengig av antall dioder brukt. COB er kjent for bedre lumen-per-watt-forhold og varmeeffektivitet. Dette har mye å gjøre med utformingen av COB-lysdioder, og det kjølende keramiske substratet i chippene.

Hvilken downlight kan felles inn i isolasjon?

I noen tilfeller er det vanskelig eller praktisk umulig å montere downlightkasser. Tidligere har dette vært en utfordring, og noe mange har vært tvilende til. Nå med ny LED teknologi og elektronikk som kan takle varmen, så finnes det produkter tilgjengelig. Vi har nå gleden av å tilby følgende produkter der både armatur og LED driver kan overdekkes av isolasjonsmatter – type Glava o.l. Flere produkter vil lanseres etter hvert. Du kan lese mer her.

 

 

 

 

Hva slagt utførelser har dere innen downlight?

Vippbar downlight
Med vippbar downlight kan du enkelt rette lyset inn mot veggen eller ut i rommet. Du ser litt av lyskilden, noe som gir ekstra liv i taket.

Soft downlight – Med inntrukket lyskilde
Full diskresjon med inntrukket lyskilde. Lyskilden er helt skjult fra alle vanlige vinkler og dermed uten blending. Flott til å lyse opp gulv og møbelgrupper.

Gyro – Rett lyset dit du vil
Roter og vipp lyskilden i alle retninger slik at lyset kan rettes mot bilder, blomster, møbler og annet du vil ha frem i lyset!

 

Ofte stilte spørsmål - Smarthus

Hva er WiDim?

WiDim er et smart styringssytem basert på WiFi. Med dette systemet kan du styre lys og andre systemer.

Støtter WiDim talestyring?

WiDim støtter desserre ikke talestyring og systemer som Google Home og Alexa.

Støtter WiDim 5 GHz/WiFi Mesh ?

Dessverre så støttes ikke 5 GHz av WiDim foreløpig. For å ta i bruk dine WiDim enheter så må du legge disse til på 2,4 GHz båndet. Hos de fleste vil dette gå automatisk da de fleste routere støtter både 2,4 og 5 GHz.

Hva er BlueDim ?

BlueDim er vårt nyeste styringssystem basert på BLE Bluetooth med Mesh support.


Støtter BlueDim talestyring ?

Ja, BlueDim støtter systemer som Google Home og Alexa. For å få denne funksjonaliteten trenger du vår gateway.

Kan jeg bruke BlueDim uten gateway ?

Ja det kan du. BlueDim fungerer da over Bluetooth men støtter da ikke talestyring og fjerntilgang.

Ofte stilte spørsmål - Bruk av nettsiden

Søkemotor / live søk virker ikke?

Søkemotoren fungerer fint i de fleste nettlesere. Det er notert at live søkeresultater ikke vises i nettleseren Internet Explorer. Her kan du da skrive inn ordet du søker etter og trykke enter. Det anbefales å bytte til en mer moderne nettleser som f. eks. Google Chrome.

Rull til toppen