BlueDim

BlueDim er basert på BLE, Bluetooth Low Energy med Mesh-funksjonalitet. Det vil si at alle enheter som er drevet av 230V snakker med hverandre og øker rekkevidden. BlueDim-komponentene kan styres via en kostnadsfri app for moblitelefoner/nettbrett. Om man ønsker å utvide rekkevidden til utenfor huset, lanseres BlueDim med en valgfri Gateway BLE/WiFi. Dette gjør det mulig å tilkoble komponentene til WiFi for appstyring via internett. Dette både for å øke rekkevidde internt i hus/hytte og for fjernstyring fra hele verden. Gateway gjør det også mulig å integrere BlueDim med andre kommersielle styringssystemer.

Et fleksibelt system
BlueDim systemet er designet for å kunne legge til flere produkter etterhvert som behovet øker. BlueDim er i stadig endring for å forsikre deg som bruker en sikker og god opplevelse.

Bluetooth

Det siste innen Bluetooth teknologien blir benyttet for å få den beste rekkevidden, mesh support, bedre sikkerhet og mindre strømforbruk.

Fjernstyring

Legger du til vår gateway så har du muligheter til å styre dine enheter fra hvor enn du sitter. Dette gir deg full kontroll.

Tale styring

Selvfølgelig så støtter BlueDim talestyring og kan kontrolleres via Google Assistant og Alexa.

BlueDim sortiment