BlueDim – Smart lysstyring

BlueDim – Smart lysstyring

BlueDim er vårt nye kostnadseffektive styringssystem.

BlueDim er vårt nye kostnadseffektive styringssystem.
Dette er basert på BLE, Bluetooth Low Energy med Mesh-funksjonalitet. Det vil si at alle enheter som er drevet av 230V snakker med hverandre og øker rekkevidden. BlueDim-komponentene kan styres via en kostnadsfri app for moblitelefoner/nettbrett. Om man ønsker å utvide rekkevidden til utenfor huset, lanseres BlueDim med en valgfri Gateway BLE/WiFi. Dette gjør det mulig å tilkoble komponentene til WiFi for appstyring via internett. Dette både for å øke rekkevidde internt i hus/hytte og for fjernstyring fra hele verden. Gateway gjør det også mulig å integrere BlueDim med andre kommersielle styringssystemer

BlueDim App
Om man ønsker fjernstyring via app, så kan man fritt laste ned vår Bluedim app fra Appstore (iOs) eller Google Play (Android). I denne applikasjonen kan man styre en eller et ubegrenset antall BlueDim dimmere og switcher. Gruppering, Scenarier, Timere, Astrour etc. kan stilles inn via App. Alle BlueDim enheter som er tilkoblet nettspenning har Mesh funksjon, det vil si at de utvider rekkevidden for Bluetooth signalet.
I BlueDim applikasjonen registrerer man seg med email, brukernavn og passord. Dette for å kunne videreføre og evt. å dele funksjoner og navnsetting med andre.

Gateway
Om man ønsker å utvide rekkevidden til BlueDim mesh nettverket, tillegge trådløse enheter, kunne styre enheter fra utsiden av huset via internet etc, så kan man velge å benytte en Gateway i tillegg. BlueDim Gateway tilkobles nettspenning via ett adapter (medfølger). Gateway kobles opp mot WiFi nettverk/trådløs router via telefon og BlueDim app. Da kan inntil 16 BlueDim enheter styres over internet via en Cloud løsning (gratis). Dette gjør at man kan styre enheter i deler av huset som ikke er dekket av BlueDim Mesh, eller på andre adresser, som på hytta etc.

Innfelt dimmer / Switch
Dersom man ønsker innfelt (boksmontert) dimmer eller en innfelt 2-pol bryter så finnes dette. Lokal styring av disse enhetene kan gjøres med en impulsbryter (medfølger ikke). For øvrig så er funksjonene for dimmer de samme som for trykk / vridimmer. For Switch kan man ikke dimme, men skru av/på med en last på opptil 8A. Smartfunksjoner mot App og andre integrasjoner med

Google Home – Alexa
Med Gateway så får man også muligheten til å bruke BlueDim enhetene mot andre applikasjoner direkte. I dag er det mulig å koble BlueDim gateway og tilkoblede enheter direkte opp mot Google Home (søk i Google Home menyen på BlueDim) og det er også klargjort for bruk med Alexa systemet fra Amazon.

Guide
Kom enkelt i gang med vår guide for BlueDim. Den kan du se/laste ned her!